Mis on juhtunud põlissoomlaste juhiga? Poseeris koos kliimasõdalaste ja Pride-lipuga

Ametist lahkuv põlissoomlaste erakonna juht Jussi Halla-aho tekitas paljudes soomlastes imestust, kui poseeris koos Helsingi kesklinnas meelt avaldavate kliimasõdalastega, taustal oli vikerkaarevärviline Pride-lipp.

Pildil on Jussi Halla-ahol näpp püsti, mis justkui peegeldab heakskiitu.

Jussi Halla-aho ütles, et käis teisipäeva õhtul Helsingi kesklinnas Senati väljakul vaatamas kliimasõdalaste ja teiste rühmituste meeleavaldusi. Halla-aho oli veel eelmisel nädalal kritiseerinud kliimasõdalaste meeleavaldust, aga nüüd oli tal näpp püsti. Ta lisas, et see polnud märk sellest, et ta toetaks kliimasõdalasi. Tema sõnul oli pöial püsti lihtsalt pildistamise ajal, vahendab Iltalehti.

Jussi Halla-aho ütles, et toetab kõigi inimeste õigust meelt avaldada ükskõik mis teemal. Kliimasõdalaste meeleavalduse puhul oli aga Halla-aho vastu sellele, et sõidutee kinni pandi. Halla-aho kriitika oli seotud asjaoluga, et kinni pandi Mannerheimintie, mis on Helsingi liikluse tuiksoon.

Kommentaarid
(Külastatud 631 korda, 1 külastust täna)