Miks kannavad meesjalgpallurid särgi all rinnahoidjat?

Pärast jalgpalli EMi Ukraina-Rootsi matši, kus Ukraina mängija Artjom Dovbõk lõi otsustava värava ja tema särgi alt tuli välja rinnahoidja, on tekkinud küsimus, miks kannavad mehed särgi all rinnahoidjat.

Tegemist pole siiski rinnahoidja, vaid viimasel ajal üha enam levinud seadmega, millega mõõdetakse mängija pulsisagedust ja muid terviseandmeid ning edastatakse need treenerile. Vastavalt nendele andmetele on võimalik teha otsuseid mängijate võimekuse ja vahetuste vajaduse kohta. Ühtlasi on võimalik salvestada mängija liikumist platsil ning hiljem tegevust analüüsida.

Sellist seadet kasutavad viimasel ajal kõik tippmängijad. Infot jagatakse nii mängija riigi- kui klubimeeskonnaga.

Siin video hetkest, mil Dovbõk särgi seljast heitis:

Kommentaarid
(Külastatud 825 korda, 1 külastust täna)