Hiina viroloog kinnitab uue info valguses, et koroona on biorelv

Hiina viroloog dr Li-Meng Yan kinnitab, et koroona on biorelv, mis töötati välja Hiinas ja endine USA valitsuse nõunik dr Anthony Fauci oli üks neist teadlastest ja organisatsioonidest, mis püüdsid seda varjata.

Dr Li-Meng Yan ütles, et väljaannetes Buzzfeed ja Washington Post avaldatud Fauci e-kirjavahetus tõestab, et viirus oli Hiinas geneetiliselt muundatud, enne kui see levima hakkas, vahendab Daily Mail.

Dr Yan ütles, et need inimesed teadsid, mis toimus, aga nad otsustasid seda varjata Hiina kompartei ja enda kasu silmas pidades.

Dr Yan on asja kohta avaldanud kokku kolm aruannet, kaks eelmisel 2020. aastal ja ühe käesoleva aasta 31. märtsil. Viimane aruanne kannab pealkirja: „COVID-19 põhjustaja ei ole looduses esinev patogeen, vaid biorelv”.

Teadlase väitel on tegemist osaga Hiina kommunistliku valitsuse biorelva programmist, millega on seotud lisaks Hiina teadlastele veel teadlased ja organisatsioonid mujalt maailmast.

Väljaanded Buzzfeed ja Washington Post avaldasid üle 3200 do Fauci e-kirja vahemikus jaanuarist juunini 2020. aastal. Ühes kirjas arutasid dr Fauci ja dr Hugh Auchincloss viiruse võimekuse kunstlikku tõstmist.

Dr Yan kirjutas 31. märtsi ülevaates, et uus koroonaviirus SARS-CoV-2 loodi, ühendades omavahel viirused ZC45 ja ZXC21, mille olid avastanud eelnevalt Hiina teadlased. Tänu sellele muutus viirus väga kergesti nakkavaks inimese jaoks.

Dr Yan töötas Hiinas Hong Kongi ülikoolis, enne kui asus elama USA-sse 2020. aasta aprillis. Teadlase ülevaadet, mis avaldati 2020. aasta 21. septembril on vaadatud 1,2 miljonit korda.

Kommentaarid
(Külastatud 3,794 korda, 1 külastust täna)