VIDEO: Indias ujusid Gangese jões üle saja surnud COVID-i patsiendi (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Koroonast räsitud Indiast tulevad üha koledamad uudised. Nüüd ujusid Bihari osariigis Buxari rajoonis Gangese jões enam kui 150 laipa, kes arvatakse olevat koroona ohvrid, keda ei jõutud kremeerida ega maha matta.

Arvatakse, et koroonasse surnud inimesed visati lihtsalt Gangese jõkke. Lagunema hakanud laibad leiti Bihari osariigist pärast seda, kui inimesed rääksid, et olid näinud jões surnukehi allavoolu ujumas.

Kohaliku meedia info kohaselt oli jões üle 150 surnukeha. Üks pealtnmägija ütles telekanalile NDTV, et surnukehad olid üles punsunud ja olid vees olnud arvatavalt üle 5 päeva. Nüüd surnukehad hävitatakse.

Kahtlustatakse, et surnukehad pole pärit Bihari osariigist, vaid naaberosariigist Uttar Pradesh, kus valitseb suur vaesus.

India peaminister Narendra Modi on olude sunnil välja kuulutanud üleriigilise koroonasulu. Seda on soovitanud ka rahvusvahelised eksperdid.

NB! Videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

Kommentaarid
(Külastatud 1,299 korda, 1 külastust täna)