Veebis lööb laineid video, kuidas koroonasüsti saanud käele jääb magnet kinni – kuidas on see võimalik?

Veebi on pandud video selle kohta, kuidas koroonavaktsiini süsti saanud käsi hakkab magnetit kinni hoidma.

Selline video on näiteks üleval BitChute’i veebis. See video on koostatud klippidest, kus on näha, kuidas koroonavaktsiini saanud isiku õlavarrele jääb magnet kinni. Teisele käele mitte. Videod on salvestatud USA-s.

Soomes on käevarre magnetiseerumine tekitanud samuti poleemikat. Soome Iltalehti küsis asja kohta terviseameti peaarstilt Hanna Nohynekilt ja juhtiveksperdilt Mia Kontiolt. Mõlemad ütlesid, et pole mingi teadaolevat põhjust, miks peaks magnet vaktsiini saanud õlavarre külge kinni jääma.

Nohyneki väitel pole Soomes olnud teateid selle kohta, et magnet oleks peale vaktsineerimist käe külge kinni jäänud. Vaktsiinis ei tohiks olla metalle ega ka soolasid, mis võiks olla magneetiliste omadustega.

Soomes antakse kolme tüüpi vaktsiine. Levinumad kahjulikud kõrvaltoimed on valu, paistetus ja kuumatunne, samuti 1-2 päeva kestev palavik ja lihasvalu. Lisaks on mRNA vaktsiinide ehk Moderna ja Pfizer-BioNTechi vaktsiiniga seotud rohkem allergilisi reaktsioone. Adenoviiruse vaktsiini AstraZenecaga on seostatud vere hüübimisega seotud häireid ja tromboosi juhtumeid. Lisaks on esinenud näo paistetust, kui näkku on süstitud kosmeetilisi täiteid.

Kommentaarid
(Külastatud 4,305 korda, 1 külastust täna)