Soomes käib debatt Euroopa uue abipaketi üle – Põlissoomlaste erakonna rahvasaadik on rääkinud parlamendis juba 4 tundi

Soome parlamendis käib praegu arutelu Euroopa uue abipaketi üle ja Põlissoomlaste erakonna rahvasaadik Sebastian Tynkkynen on rääkinud juba 4 tundi. Kuivõrd Tynkkynen enamuse ajast maski ei kandnud, katkestas parlamendi aseesimees Tarja Filatov istungi, et käia uut maski toomas.

Istung katkes paariks minutiks siis, kui Tynkkynen oli rääkinud üle kahe tunni. Parlamendi esimees Anu Vehviläinen juhtis tähelepanu, et parlamendis on maskisoovitus, mille peale ütle Tynkkynen, et on sellest teadlik. Kellas 22.15 ajal oli Tynkkyneni sõnavõtt kestnud üle 4 tunni. Tynkkynen andis enne seda sotsiaalmeedias teada, et tal on kavas pidada oma elu tähtsaim kõne, vahendab MTV.

Tynkkynen alustas maskiga, aga peale 40. minutit tekkis tal hapnikupuudus. Ta ütles, et võtab maski eest, kuna tal on hingamisraskused. Tal oli võimalik mask eest võtta, kuna parlamendi liikmetel oli saalis vähemalt kaks meetrit vahet.

Kommentaarid
(Külastatud 264 korda, 1 külastust täna)