Seitsme lapsega eesti pere ei pääsenudki Soome elama – koroona tõmbas plaanidele kriipsu peale

Saaremaal elav seitsme lapsega pere oli veel veidi enam kui aasta tagasi Soome-vaimustust täis. Nimelt plaanis pere alaliselt kolida Soome, kus pereisa ootas bussijuhitöö.

Esimene tutvumisreis üle lahe uuele kodumaale toimus laste talvisel koolivaheajal eelmise aasta veebruari lõpus. Siis ei aimanud veel keegi, milline ülemaailmne koroonapandeemia lahvatab märtsis, vahendab Maaleht.

Nüüd, aasta hiljem, on pere endiselt oma armsas kodumajas Kabuli talus Leipste külas Pärnumaal. Soomes sai käidud, suhted üle lahe bussifirmaga loodud, aga teise riiki jäi siiski kolimata. „Koroona tõmbas kõigile meie plaanidele kriipsu peale,” ohkab pereisa Maido. Eestis aga hingerahu puudub, sest nende majast 200 meetri kaugusele rajati Kilingi-Nõmme–Riia 330 kV kõrgepingeliin.

Kommentaarid
(Külastatud 913 korda, 1 külastust täna)