President Trump: Pole kahtlust, et koroona sai alguse Wuhani laborist

USA president Donald Trump ütles, et pole enam kahtlustki, et koroona sai alguse Hiinast Wuhani viroloogia instituudi laborist.

Trump on varem öelnud, et on võimalus, et viirus on loodud inimese poolt ja sai alguse Hiina laborist. Nüüd aga märkis Trump raadiosaates saatejuht Dan Bonginole, et see on enam kui kindel, vahendab Daily Mail.

Hiljuti sai teatavaks, et kolm Wuhani viroloogia instituudi teadlast sattusid 2019. aasta novembris haiglasse haigusnähtudega, mis vastavad koroonahaigusele. See oli enne, kui maailmas keegi midagi koroonast teadis.

Ka USA nakkushaiguste spetsialist, dr Anthony Fauci peab võimalikuks, et koroona sai alguse laborist. Fauci ütles, et seda võimalust ei saa välistada ja seda tuleks uurida.

USA haiguste kontrollikeskuse CDC endine juht dr. Robert Redfield ütles, et ta on veendunud, et viirus sai alguse laborist.

Trump says he is now CERTAIN COVID came from the Wuhan lab

Former President Donald Trump told Fox News there is ‘very little doubt’ the virus came from a Chinese lab His comment comes after the Wall Street Journal reported on intelligence that three Wuhan lab workers were hospitalized in November 2019 Trump was captured arriving at Trump Tower in Manhattan Monday

Kommentaarid
(Külastatud 801 korda, 1 külastust täna)