KUUM: Põlissoomlaste erakond esitab Marini valitsuse vastu umbusaldusavalduse

Põlissoomlaste erakond ei piirdu ainult järelpärimisega seoses valitsuse eelarvestrateegia kõnelustega, vaid esitab valitsuse vastu umbusaldusavalduse.

Põlissoomlased ühineb suurelt osalt koonderakonna kriitikaga, aga ei lähe sellega kaasa, kuna koonderakond soovib põlissoomlaste hinnangul odava tööjõu sissetoomise jätkamist, vahendab Iltalehti.

Põlissoomlaste erakond andis teada, et ootused Marini punarohelisele valitsusele polnud suured, aga strateegiakõneluste tulemus jäi isegi allpoole neid madalaid ootusi.

Eelarvekõnelused ei aidanud kaasa tasakaalus eelarve saavutamisele. Tarbetuid kulutusi ei piirata, ega ka mitte nende põhjuseid, milleks on massiline migratsioon. Samuti ei piirata raha neelavaid suurprojekte nagu sotsiaal- ja terviseteenuste reform ning koolikohustuse pikendame. Maailma kõige ambitsioonikama kliimapoliitika osas ei tehta mingeid järeleandmisi. Valitsuse tööhõive suurendamise kava on tunnistatud kasutuks.

Põlissoomlaste hinnangul on praeguse valitsuse retsept kriisi vastu võlgade suurendamine ning maksude tõstmine. Põlissoomlaste hinnangul aga tuleks maksukoormust just vähendada, et tekiks uusi töökohti ja töö tegemine oleks tulutoovam.

Kommentaarid
(Külastatud 893 korda, 1 külastust täna)