Kurb lugu: suri maailmas esimesena Pfizeri vaktsiini saanud mees

Eelmise, 2020. aasta detsembris esimese mehena maailmas Pfizeri koroonavaktsiini saanud mees on surnud.

Briti mees nimega William Shakespeare, kuulsa kirjaniku nimekaim suri 81-aastaselt. Inglismaal Coventrys elanud ja varem Rolls Royce’i tehases töötanud mees suri ajuinfarkti tagajärjel, vahendab The Telegraph.

Shakespeare sai kuulsaks aasta lõpus, kui temast sai Margaret Keenani järel maailmas esimene mees, kellele anti Pfizeri koroonavaktsiini.

Naise Joy väitel oli tema mees väga uhke selle üle, et sai vaktsiini ja ta õhutas ka teisi inimesi end vaktsineerida laskma.

What’s in a name? Argentine presenter announces death of wrong William Shakespeare

A man can die but once, yet William Shakespeare appeared to have managed the impossible when an Argentine news anchor solemnly announced the playwright had sadly just passed away. In a mixup dubbed a “comedy of errors”, Canal 26 newsreader Noelia Novillo confused the bard with 81-year-old William “Bill” Shakespeare, the first man to receive the Pfizer vaccination, who died from an unrelated illness this week.

Kommentaarid
(Külastatud 924 korda, 1 külastust täna)