Kole: 35-aastane india naine suri haigla väravate taga õhupuudusse, kuna haiglas polnud kohti

Indiast tulevad koroonaplahvatuse kohta üha koledamad sõnumid. 35-aastane naine, kahe lapse ema suri haigla väravate taga õhupuudusse peale 3 tunni pikkust ootamist.

India naine Jagriti Gupta istus õnnetult auto tagaistmel ja ahmis õhku Noida linna haigla juures parklas, kui tema sõbrad üritasid talle haiglasse kohta saada, vahendab telekanal NDTV.

Üks pealtnägija rääkis telekanalile, et naine kukkus lõpuks kurnatusest kokku. Kui naise tuttav jooksis selle peale haiglasse sisse ja ütles, et naine enam ei hinga, siis tuldi ja tuvastati naise surm.

India arstid arvavad, et riigis möllab mingi imelik koroona variant, mille peale varasemast haigestumisest ja vaktsiinidest saadav immuunsus ei mõju.

Vaatamata suurtele numbritele on Indias nakatumine teiste riikidega võrreldes küllalt tagasihoidlik. Näiteks Eestis on Indiaga võrreldav koroonaga nakatumise tase. Lätis, Leedus ja Rootsis on nakatumise tase veel kõrgem, Soomes madalam.

Woman Dies In Car Outside Noida Hospital, Gasping, Unable To Find Bed

As India reels under a deadly second wave of coronavirus, countless cases of unspeakable tragedies have emerged from across the country. On Thursday, a 35-year-old Covid positive woman died in the parking lot of a government-run hospital in Noida, gasping for breath as the person accompanying her begged the authorities for a bed.

Kommentaarid
(Külastatud 672 korda, 1 külastust täna)