Halb ilm nurjas Helsingi-Tallinna lennu, reisijad ööbisid lennujaama põrandal

Pärast südaööd Tallinna saabuma pidanud Finnairi Helsingi-Tallinna lend AY1035 jäeti uduse ilma tõttu ära.

Karmide karantiinireeglite tõttu polnud reisijatele antud muud võimalust kui veeta öö Helsingi lennujaama transiiditsoonis. Sealt välja kedagi ei lastud. Küll aga jagati inimestele kohapeal vautšereid, veepudeleid, snäkke, samuti sai igaüks padja ja teki, vahendab Postimees.

Inimesed magasid transiiditsoonis toolidel ja põrandal. Kui üks reisija tundis muret, mis saab, kui tal paha hakkab, soovitati üldisele hädaabinumbrile helistada. Kuivõrd reisijad olid juhtunu pärast pahased, toodi terminali turvamehed.

Uus lend peaks esialgsetel andmetel toimuma hommikul kella 11 paiku.

Kommentaarid
(Külastatud 1,380 korda, 1 külastust täna)