Volbrit tähistatakse Soomes tänavu teist aastat virtuaalselt

Sarnaselt eelmise, 2020. aastaga tähistatakse tänavu Soomes volbrit samuti interneti teel. Helsingis on ainus erinevus see, et Kauppatori Havis Amanda kujule pannakse tekkel pähe. Muidu on aga kuju aiaga piiratud nagu eelmiselgi aastal ning selle juurde pidutsema minna ei saa.

Samuti jääb tänavu ära 1. mai piknik Kaivopuisto pargis. Volbriprogrammi saab jälgida Yle Areena veebist. Helsingi programmi näeb ka mujal Soomes, vahendab Helsingin Uutiset.

Praegu on lootus, et kui suudetakse piirangutest kinni pidada, siis saab suvel end veidi vabamalt tunda.

Etävappua vietetään jo toista kertaa – Kaivopuistoon ei toivota piknikin viettäjiä

Helsingissä vietetään etävappua jo toistamiseen. Kauppatorin Havis Amanda aidataan, mutta erona viime vuoteen on se, että tällä kertaa Mantan patsas lakitetaan fyysisesti – joskaan ei vappuaattona – ja tilaisuus on katsottavissa Yle Areenassa osana muuta juhlaohjelmaa 30. huhtikuuta. Kaupungin viestintäjohtaja Liisa Kivelä kertoo, että ylimääräisiä myyntilupia ei vapun ajalle ole annettu.

Kommentaarid
(Külastatud 151 korda, 1 külastust täna)