Üks Turu tulistamise ohver oli täiesti kõrvaline naine, tulistaja tegutses ühes korteris, trepikojas ja maja hoovis

Eilse laupäeva hommikul šokeeris Soome avalikkust tulistamine Turus Perno linnaosas Paavolankatu tänaval, milles hukkus kaks inimest. Politsei võttis kinni 27-aastase mehe, keda kahtlustatakse kahes mõrvas ja kolmes mõrvakatses.

Lisaks kahtlustatakse kahtlusalust meest veel tulirelvakuriteos ja narkokuriteos. Kuriteo ohvrid olid 25-aastane naine ja 27-aastane mees. Sündmuskohalt leiti 29-aastane mees, kel olid terariistaga tekitatud haavad. Pussitamise ohver viidi haiglasse, vahendab Iltalehti.

Politsei sai väljakutse sündmuskohale, ühe kolmekorruselise korrusmaja juurde kell 4.02 hommikul. Sündmuskohalt leiti kaks surnukeha ja üks raskelt haavatud inimene, kes viidi haiglasse. Kahtlusalune koos tulirelva ja terariistaga võeti kinni kortermaja lähedal, mitte trepikojas, nagu algul märgiti.

Soome sotsiaalmeedia andmetel on hukkunud mees 27-aastane Markus, kes on sotsiaalmeedias oma ametiks märkinud eradetektiiv (see on ilmselt naljaga pooleks märgitud, kuna ta töötas turvamehena). Korteris olid veel 23-aastane mees ja 48-aastane naine (ilmselt vend ja ema), kel õnnestus tulistaja eest varjuda.

Teine hukkunud isik oli sotsiaalmeedia andmetel Elina ja haavatud isik tema kavaler Riku.

Politsei andmetel tegi väljakutse 27-aastane mees, kes ütles, et teda on tulistatud. Politsei info koihaselt tundis ründaja seda ohvrit.

Politsei praeguse info kohaselt toimus tulistamine nii korteris sees, trepikojas kui ka väljas maja hoovis. Politsei info kohaselt olid rünnaku sihtmärgid surma saanud mees ning temaga ühes korteris elanud teine mees ja naine. Surma saanud naine ja haavatud mees olid ründaja jaoks varasemast võõrad inimesed. Politsei info kohaselt olid nad isikud, kes tulid juhuslikult sündmuskohale.

Edela-Soome politsei palub asja kohta pealtnägijatelt lisainfot telefonil +358 503268089, seda kas helistades või sms-sõnumi kaudu.

Kommentaarid
(Külastatud 1,155 korda, 1 külastust täna)