Soomes esitleti Tokio olümpiarõivaid

Tokio olümpiani on jäänud 100 päeva. Möödunud suvel ära jäetud olümpiamängud on kavas korraldada tänavu Jaapani pealinnas 23. juulist kuni 8. augustini.

Soome olümpiakomitee esitles eile kolmapäeval, 14. aprillil uusi olümpiarõivaid. Nii nagu Pyeongchangi taliolümpial 2018. aastal valmistatakse rõivad firma Luhta kaubamärgiga Icepeak, vahendab Ilta-Sanomat.

Rõivaste disainimist alustati juba 2018. aasta suvel. Korraldati konkurss ja 35 töö hulgast valiti välja Aalto ülikooli tudengi kavand. Pärast seda jätkati rõivaste väljatöötamist koos sportlastega. Eesmärk on leida sobivad rõivad Tokio kuumade ja niiskete ilmade jaoks. Rõivaste kujundamisel on võetud eeskujuks vee lainetus.

Olümpiarõivastus koosneb reisimise, vaba aja, treeningu ja medalite vastuvõtmise rõivastest.

Foto: Luhta Sportswear Company
Foto: Luhta Sportswear Company
Foto: Luhta Sportswear Company
Foto: Luhta Sportswear Company
Foto: Luhta Sportswear Company
Kommentaarid
(Külastatud 176 korda, 1 külastust täna)