Soome politsei uurib röövimise ja vägistamise katse juhtumit – avaldas kahtlusaluse pildi

Edela-Soome politsei uurib eilse pühapäeva, 18. aprilli õhtupoolikul Parainenis Kirjalas toimunud juhtumit, kus tundmatu mees ründas metsajooksu käigus naisterahvast.

Noor naine jooksis kella 17 ajal mööda Skråbbontie’d, kui tema taga jooksnud mees teda ründas ja tiris ta metsa, vahendab Iltalehti.

Naisel õnnestus end kaitsta nii, et mees sai kätte vaid tema telefoni ja kõrvaklapid ning jättis naise rahule. Politsei väitel oli mees telefoni naisele tagasi visanud, aga klapid jättis endale. Pärast seda kadus mees metsa.

Politsei andmetel leiti klapid hiljem metsast. Juhtumit uuritakse kui röövi ja vägistamiskatset.

Politsei palub juhtunu kohta tähelepanekuid Paraineni jaoskonna korrapidaja telefonile +358 295 446 710. Mees oli 20-30-aastane, 190 cm pikk, tumedate juuste ja pruunide silmadega. Tal oli seljas valge ilma varrukateta särk, jalas rohelised lühikesed püksid ja rohekaskollased tossud. Politsei avaldas kahtlusaluse mehe pildi.

Kommentaarid
(Külastatud 783 korda, 1 külastust täna)