Prantsuse minister: Euroopa Liit ei osta enam ilmselt juurde AstraZeneca ja Johnson & Johnsoni koroonavaktsiine

Euroopa Liit ei osta enam ilmselt juurde AstraZeneca ja Johnson & Johnsoni (Janssen) koroonavaktsiine nendega seostatud tromboosi juhtumite tõttu, ütles Prantsuse tööstusminister Agnes Pannier-Runacher.

Euroopa Liit on loobumas nendest vaktsiinidest vaatamata sellele, et nii Eurooma terviseamet EMA kui Maailma terviseorganisatsioon WHO on tunnistanud need vaktsiinid kõlbulikuks ja märkinud, et nendest saadav kasu ületab võimaliku kahju, vahendab Daily Mail.

Intervjuus Prantsuse raadiole ütles Pannier-Runacher, et läbirääkimisi on Euroopa Liidus alustatud Pfizer/BioNTechi ja Moderna koroonavaktsiinide ostmiseks.

EU ‘unlikely to buy any more AstraZenica jabs’

Agnes Pannier-Runacher, the French industry minister, said it is ‘highly probable’ that the EU won’t order any more AstraZeneca or Johnson & Johnson vaccines Comes after blood clots were listed as very rare side effects of both the jabs Europe is scheduled to receive 500million doses of Astra and J&J

Kommentaarid
(Külastatud 379 korda, 1 külastust täna)