Politsei kahtlustab Helsingi taksojuhti seksuaalkuritegudes

Helsingi politsei uurib seksuaalkuritegusid, milles kahtlustab 40-aastast taksojuhti. Mees on sõitnud ringi autoga, mille katusel oli takso plafoon.

Kahtlusalune on politsei andmetel võtnud tänavalt peale üksi liikuvaid naisterahvaid. Sõidu ajal on ta pakkunud klientidele alkoholi ja muid uimastavaid aineid. Taksojuht ei sõidutanud kliente soovitud aadressile, vaid ühte Helsingist väljas asuvasse elamisse. Mees on politsei kahtlustuse kohaselt pannud seal toime seksuaalkuritegusid.

Politsei tahab nüüd välja selgitada, kas mehel on olnud veel ohvreid lisaks neile, kes on politseile teada. Politsei palub ohvritel võtta ühendust politseiga tööajal telefonil +358 295 471 612 või e-posti aadressil seksuaalirikokset.helsinki(at)poliisi.fi.

 

Kommentaarid
(Külastatud 354 korda, 1 külastust täna)