Parim paik maailmas koroonapandeemia ajal on …

Parim paik maailmas, kus olla koroonapandeemia ajal on Singapur. Riigis saab tänu tõhusale piirikontrollile ja karantiinidele elada peaaegu et tavapärast elu.

Singapur edestab koroonaga toimetuleku osas isegi Uus-Meremaad, mida muidu peetakse väga eeskujulikuks. Singapurile järgnevad Uus-Meremaa ja Austraalia, vahendab Bloomberg.

Soome on nimekirjas auväärsel 9. kohal. Eestit ja teisi Balti riike nimekirjas pole, aga Eestiga enam-vähem samal tasemel Poola on eelviimasel, 52. kohal. Rootsi on 32. kohal.

Singapuris on kohapealsed nakatumised praktiliselt nullis ja kõik registreeritud nakatumised on tuvastatud riiki sisenejatel. Inimesed elavad normaalset elu, käivad kruiisidel ja kontserditel. Lisaks on Singapuris vaktsineeritud ligi viiendik elanikkonnast, erinevalt Uus-Meremaast, Austraaliast ja Taiwanist, kus vaktsineerimisega alles alustatakse.

5,7 miljoni elanikuga Singapuris on Worldometeri andmetel tuvastatud alates pandeemia algusest kõigest 61 063 koroonaga nakatumist ja 30 koroonasurma. Võrdluseks, Soomes on tuvastatud 86 161 nakatumist ja 908 koroonasurma, Eestis 120 836 nakatumist ja 1148 koroonasurma.

Kommentaarid
(Külastatud 1,066 korda, 1 külastust täna)