KUUM: Türgi pandi koroonaplahvatuse tõttu lukku, aga turistid on teretulnud

Türgis on praegu kole koroonaplahvatus, mistõttu kehtestati riigis karmid piirangud, suleti poed ja muud asutused, aga turistid on jätkuvalt teretulnud, seda isegi ilma vaktsineerimata.

Türgi suur koroonbasulg algas eile neljapäeval, 29. aprillil ja see kestab esialgu vähemalt 17. maini. Inimesed peavad istuma kodus, välja arvatud hädapärased käigud toidupoodi, vahendab Daily Mail.

Koroonasulg kehtestati selleks, et suruda nakatumiste arv alla moslemite püha kuu Ramadani ajal, mis lõppeb mai keskel. Kõigest nädal aega tagasi teatas Türgi, et välisturistid on teretulnud, ja seda ainult negatiivse PCR testi alusel. Mingit tõendit vaktsineerimise kohta vaja pole.

Türgis on viimase 14 päevaga tuvastatud 100 000 elaniku kohta WHO andmetel tuvastatud 832 nakatumist. Võrdluseks, Eesti vastav number on 402 ja Soome oma 61.

Turkey holidays under threat as country enters a three-week lockdown

Turkey started its first nationwide lockdown on Thursday, it will end on May 17 President Erdogan said it was necessary to help get daily cases under 5,000 Residents required to stay home except for groceries and other essential needs Comes seven days after Turkey promised to open to British tourists without jabs Summer holidays in Turkey are under threat as the country was forced to impose a three-week lockdown on Thursday, despite promising British tourists would be welcome, even without a vaccine, last week.

Kommentaarid
(Külastatud 1,215 korda, 1 külastust täna)