KUUM: Indias võib tegelikkuses olla 3 MILJONIT koroonaga nakatumist päevas

Asjatundjate hinnangul võib India tegelik koroonaga nakatumiste ja koroonasurmade hulk olla ametlikust statistikast 10 korda kõrgem ehk riigis on ligi 3 miljonit nakatumist ning 30 000 koroonasurma päevas.

India tänane reaalsus on see, et kiirabiautosse surutakse sisse 22 surnukeha, et need viia krematooriumisse. Täna reedel lisandus Indias ametlikult 386 452 koroonaga nakatumist ja 3498 koroonasurma. India meedikute väitel on aga tegelik number vähemalt 10 korda suurem, see on 3 miljonit nakatumist ja 30 tuhat surma, vahendab Daily Mail.

Politsei võttis inimestelt telefonid, et nad ei saaks pildistada seda, kuidas kiirabiauto ei suutnud transportida 22 surnukeha, mis olid Beedi linnas krematooriumisse saadetud. Delhis ja Mumbais on olukord nii hull, et surnukehi põletatakse tänaval ning politsei valvab haiglaid, et sealt ei viidaks ära hapnikku.

Indias on jätkuvalt suur puudus hapnikust vaatamata sellele, et välisriikidest on hakatud Indiasse saatma suurtes kogustes hapnikuballoone. Inimesed surevad massiliselt nii tänaval kui haiglate juures. Mustal turul müüakse kõrge hinnaga nii hapnikku kui ravimeid, millest enamus on järgi tehtud ja koroona vastu kasutud.

Üks hapnikuballoon maksab Delhis üle 1000 euro, samas kui normaalne hind oli enne pandeemiat ligi 70 eurot. Üks doos remdesiviiri maksab üle 500 eurot, samas kui selle tavahind on 20 euro ringis. Remdesiviir on muidu hepatiidiravim, aga seda on mitmel pool kasutatud ka koroona vastu.

Indias toimuvat on hakatud kutsuma humanitaarkatastroofiks. Praegu pole veel täpselt teada, milline viiruse variant seda põhjustab.

India is hit by THREE MILLION Covid cases a day:

India reported 386,452 news cases Friday, while Covid deaths jumped by 3,498 over the last 24 hours Medics believe actual numbers in world’s second-most populous nation could be up to 10 times higher This means more than 3m could be being infected daily, and the death toll could top at

Kommentaarid
(Külastatud 751 korda, 1 külastust täna)