Karm statistika: maailmas praegu rekordiline arv koroonaga nakatumisi

Maailma tuvastati eile reedel üle miljoni nakatumise. Viimase 14 päevaga on nakatumiste arv kõrgem kui varem pandeemia aja jooksul. Nakatumiste arv on kasvanud kahe nädala jooksul ligi 30 protsenti ehk kolmandiku võrra.

Kokku on maailma pandeemia aja jooksul tuvastatud üle 145 miljoni koroonaga nakatumise ja üle 3 miljoni koroonasurma, selgub New York Timesi ülevaatest.

Kõige hullemad koroonakolded on maailmas hetkel Uruguai, Küpros, Türgi, Bahrain, Seišellid, Andorra, Rootsi, Argentiina, Horvaatia, Bermuuda ja Holland.

Eestis on nakatumine hakanud järgi andma, aga normaalsusest on asi kaugel. Eesti tase on 8 korda halvem kui Soomes ja Soomes peetakse olukorda jätkuvalt ohtlikuks. Soome hakkab aprilli lõpus alles piiranguid ettevaatlikult leevendama.

Kommentaarid
(Külastatud 1,326 korda, 1 külastust täna)