KARM: Hispaanias hakatakse koroonapiirangute järgimist kontrollima droonidega

Hispaanias hakatakse suveperioodil sealsetes randades koroona piirangute  järgimist kontrollima droonidega.

Põhiliselt kontrollitakse seda, kas inimesed hoiavad vahet. Seda tehakse rahvarohketes piirkondades, vahendab Daily Mail.

Hispaanias tohivad söögikohas koos istuda ainult kahe leibkonna liikmed. Reeglitest üleasutujaid ootab rahatrahv.

Hispaanias taheti randades hakata 100 euroga trahvima ka neid, kes hoiavad kõrvale maskikandmise kohustsest, aga kriitika peale võeti see plaan esialgu päevakorrast maha. Näiteks Ibiza ja Mallorca saarel tohivad pere liikmed rannas koos olles maski ära võtta. Ilmselt laheneb asi nii, et iga piirkond otsustab eraldi, kas nõutakse rannas maski või mitte.

Asjatundjate väitel on koroona leviku oht värskes õhus palju väiksem, mistõttu tuleks julgustada inimeste viibimist väljas. Koroona vastu aitab asjatundjate väitel värske õhk ja sotsiaalne distantseerumine.

Sunbathers will be spied on with police DRONES on Mallorca’s beaches

Drones will be used on beaches and in the busiest areas to keep track of crowds Government minister confirmed checks are being stepped up in tourist areas Police and government inspectors are already carrying out spot checks in hotels Police in Mallorca will use drones to spy on tourists sunbathing on beaches to make sure they are not breaking coronavirus regulations.

Kommentaarid
(Külastatud 268 korda, 1 külastust täna)