Dubais poseerinud Ida-Euroopa alastimodellidel vedas – nad saadetakse riigist välja ja vangi ei panda

Araabia Ühendemiraatides Dubais aprilli algul kõrghoone rõdul end alasti võtnud ligi 40 Ida-Euroopa neidu saadetakse riigist välja, mis tähendab, et nad pääsevad trahvist ja vanglast.

Dubai politsei vahistas nii tüdrukud kui neid filminud vene mehe peale seda, kui alasti naisi kujutav video veebi üles pandi. Dubais kehtib islami ehk šariaadi seadus, mis tähendab, et moraalikoodeksist üleastujat ootab vangla, vahendab Daily Mail.

Dubai peaprokurör Essam Issa al-Humaidan otsustas, et juhtunuga seotud isikud saadetakse riigist välja ja rohkem otsust ei põhjendatud. Dubai politsei pole vahistatute kohta lähemat infot jaganud.

Selline väljasaatmine on Dubais küllalt haruldane. Tavaliselt mõistetakse seaduserikkujate üle kohut.

Dubai models dodge jail as they are kicked out of country

Dubai police detained 11 Ukrainian women who posed naked along with a male Russian photographer Earlier this week, images and videos of the naked women were splattered across social media sites In the UAE legal code based on Islamic law, or Shariah, has landed foreigners in jail for tamer offenses Dubai’s Attorney General announced those behind the photo shoot would be deported to home countries The models arrested for posing naked in a high-rise balcony photo shoot in Dubai will dodge jail, authorities confirmed as the Emirate cracks down on public decency.

Kommentaarid
(Külastatud 419 korda, 1 külastust täna)