Brasiilia soovitab naistel rasedus edasi lükata, sest uus koroona mutatsioon on ohtlik lapseootel emadele

Brasiilia ametivõimud soovitavad naistel rasedus edasi lükata, sest uus koroonaviiruse mutatsioon on ohtlik lapseootel emadele.

Brasiilia terviseministeeriumi esindaja Raphael Camara ütles, et Brasiilias levivad koroona mutatsioonid on lapseootel emadele ohtlikumad. Ta soovitas seetõttu naistel oma rasedus praegusel koroona-ajal edasi lükata, vahendab Daily Mail.

Brasiilia terviseministeerium tegeleb praegu koroona mutatsioonide mõju uurimisega rasedusele. Kui varem olid enam ohustatud naised raseduse lõpuosas, siis nüüd avaldavad viiruse mutatsioonid negatiivset mõju juba teisel trimestril või isegi esimesel trimestril.

Mitmetes riikides soovitatakse lapseootel naistel end koroona vastu vaktsineerida, et ära hoida viiruse negatiivset mõju.

Women urged to delay pregnancy until end of covid due to new variant

The Secretary of Primary Health Care of the Brazilian health ministry, Raphael Camara said more contagious new variant is dangerous for to pregnant women Brazil has the second highest recorded deaths related to covid in the world Pregnant women in the UK can get Pfizer/BioNTech or Moderna vaccinations Women should postpone pregnancy until the coronavirus pandemic has passed, health officials in Brazil have warned.

Kommentaarid
(Külastatud 446 korda, 1 külastust täna)