Vakiovihjeillä voittoon

Vakioveikkaus on vanhin ja todennäköisesti myös suosituin Veikkauksen peli Suomessa. Kyseessä on urheiluvedonlyöntipeli, jossa pelataan muita pelaajia vastaan. Jännitystä peliin tuo netin vakiovihjeet, joita hyödyntämällä pelaaja voi parhaimmillaan voittaa suuriakin summia. Lue tästä artikkelista vinkit vakion pelaamiseen.

Miten vakioveikkausta pelataan?

Vakioveikkauksen tarkoituksena on arvata otteluiden oikea lopputulos. Lopputulos annetaan 1×2 -muodossa, eli pelaaja valitsee vaihtoehdoista joko kotivoiton, tasapelin tai vierasvoiton. Vakiossa ei veikata kerrointa, vaan mahdollisimman edullista tulosta. Toisin sanoin pelissä etsitään ylipelattuja kohteita, mutta samalla todennäköisyyksien suhde tasapainotetaan.

Pelin päävoitto on 13 oikein, mutta sen nappaaminen on erittäin vaikeaa, sillä todennäköisyys on yksi 1,5 miljoonasta. Vakioveikkausta pääsee pelaamaan pienelläkin panoksella, sillä rivin hinta on noin 10 senttiä. Lisäämällä rivejä lappuun voi yhteen vetoon panostaa kuitenkin jopa kymmeniä euroja.

Vakioveikkausta voi pelata eri kohteisiin. Ylivoimaisesti suosituin laji on brittifutisvakio, joka pelataan lauantaisin. Lisäksi italialaista jalkapalloa, jääkiekkoa ja muita lajeja voi pelata. Vakioveikkaus on kansainvälinen tapa veikata, joten vakiovihjeitä saa myös ulkomailta.

Kuinka hyödyntää vakiovihjeet?

Vakiovihjeitä julkaistaan netissä, sekä edelleen myös paperilehdissä. Niihin tulee kuitenkin suhtautua varauksella, sillä paras vedonlyöjä todennäköisesti pelaa vihjeet itse, sen sijaan että jakaisi ne pois. Vakion pelaamisessa tärkeintä on pelattavan urheilun seuraaminen ja ymmärtäminen, sillä tällaista tietoa voi hyödyntää vedonlyönnissä ja tienata sillä puhdasta rahaa.

Suomessa vakiovihjeitä on jaossa esimerkiksi Ylellä ja Ilta-Sanomissa. Myös Twitterissä on tarjolla vihjeitä, kun hakee postauksia teemalla #vakiovihjeet. Mikäli päätät hyödyntää vakiovihjeet, ota huomioon, että kohteiden osumatarkkuuden lisäksi myös voitto-osuuden tulee jäädä riittävän suureksi. Voittamiseen tarvitseekin hieman strategiaa ja pelisilmää, sekä luonnollisesti myös onnea.

Ota myös huomioon, että pelivihjeet menevät nopeasti vanhaksi ja esimerkiksi paperilehden vihjeet voivat olla vanhoja jo ilmestyessään. Vakion pelaamisessa tulee huomioida monia muitakin asioita kuin vain se, että mikä joukkue voittaa. Lue seuraava kappale ja opit vinkkejä vakion pelaamiseen.

Vinkit vakion pelaamiseen

Tässä kappaleessa esittelemme varsinaisten vakiovihjeiden sijaan sen, kuinka niitä voi hyödyntää pelin voittamisessa. Tässä muutama vinkki vakion pelaamiseen:

Vinkki yksi: Pelaa vakiolappu porukassa. Näin vähennät pelin riskejä ja alennat pelin hintaa. Porukassa pelaaminen vähentää pelin varianssia, mutta helpottaa myös voittavan lapun kokoamista.

Vinkki kaksi: Vertaile vakion kertoimia pitkävedon kertoimiin ja löydä ylipelatut ja alipelatut kohteet. Suurin osa ihmisistä ei tutustu pelattavan kohteeseen riittävän hyvin ja näin osa kohteista on aina ylipelattuja. Vertailemalla kertoimet löydät hyvin tuottavat kohteet ja voit tienata hyvin.

Vinkki kolme: Pelaa viimeisellä hetkellä. Kun jätät lapun mahdollisimman myöhään, pelattavat prosentit eivät muutu enää juurikaan. Näin sinulla on käytettävissä viimeisin tieto ja voit pelata ilman yllätyksiä. Älä pelaa tasapeliä, sillä muut pelaavat sen ja näin ollen ykkönen ja kakkonen ovat usein parempi valinta.

Kommentaarid
(Külastatud 60 korda, 1 külastust täna)