Soome peaminister: olemasolevatest piirangutest ilmselt ei piisa, sel nädalal otsustatakse uued piirangud

Soome peaminister Sanna Marin ütles täna Yle saates A-Talk esinedes, et olemasolevatest piirangutest ilmselt ei piisa ja käesoleval nädalal arutatakse uusi piiranguid.

Täiendavad piirangud on Marini sõnul arutusel käesoleva nädala lõpus või hiljemalt järgmise nädala alguses. Tema väitel on kasvanud tõenäosus, et Soomes võetakse kasutusele liikumispiirangud. Sellised piirangud on aga Marini väitel viimane võimalus, kui miski muu enam ei aita.

Pere- ja põhiteenuste minister Krista Kiuru ütles täna MTV-le, et kui järgmisel nädalal algavast kolme nädala pikkusest asutuste sulgemisest abi pole, siis jääb üle kehtestada vaid liikumiskeeld. Asutuste sulgemine tähendab söögikohtade sulgemist ja gümnaasiumide ning kutsekoolide kaugõpet üle terve Soome.

Marin A-Talkissa koronatoimien valmistelusta: On mahdollista, että hallitus keskustelee uusista rajoitustoimista

Marin uskoo, että hallitus tulee pian keskustelemaan vakavasti uusista rajoitustoimista. Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan on hyvin mahdollista, että hallitus joutuu pian käymään läpi uusia koronarajoitustoimia. Uusia toimia voidaan käydä läpi Marinin mukaan jo tällä viikolla. Perusoikeuksien kovaa rajaamista Marin pitää viimeisenä keinona.

 

Kommentaarid
(Külastatud 1,651 korda, 1 külastust täna)