Soome mängukeskuste kett HopLop leidis uue omaniku

Sügisel ettevõtte saneerimise algatanud mängukeskuste kett HopLop leidis uue omaniku, milleks on investeerimisfirma CapMan. Müüki läheb kogu osalus ettevõttes HopLop Oy.

Tehingu summat ei avalikustatud. CapMan teatas börsile, et investeeing võimaldab mängukeskuste ketil ellu jääda ja raske koroona-aeg üle elada, vahendab Iltalehti.

HopLopi tegevjuht Kalle Peltola ütles, et on tehinguga rahul. Ta on rahul, et ettevõtte olukord leidis sellise lahenduse. CapMan aitab ettevõtte kapitaliseerida ja loob võimaluse koroonakriisi seljatamiseks.

HopLop on CapMani uue fondi Special Situations esimene investeering. Fondi eesmärk on toetada Soome ettevõtteid murrangulisel ajal. HopLop on Soome juhtiv mängukeskuste kett. Ettevõtte areng oli enne koroonakriisi väga hoogne.  Ettevõte on asutatud 2006. aastal ja sel on 23 mängukeskust üle Soome. Saksamaal avati esimene HopLop 2018. aasta juunikuus.

Kommentaarid
(Külastatud 243 korda, 1 külastust täna)