Saksa terviseminister: vaktsiinid ei suuda peatada koroona kolmandat lainet

Saksamaal kasvab koroonaga nakatumine püstloodis ja terviseministri sõnul ei suudeta Euroopas vaktsiinidega peatada viiruse kolmandat lainet.

See tähendab, et Euroopa suurima majanduse piiranguid võidakse veelgi pikendada ja isegi karmistada. Saksa terviseminister Jens Spahn ütles, et võtab veel nädalaid, enne kui kõik riskigrupid suudetakse ära vaktsineerida, vahendab Bloomberg.

Saksamaal on lepitud kokku, et riigis kehtestatakse täiendavad piirangud, kui nakatumiste arv tõuseb üle 100 juhtumi 7 päeva jooksul 100 000 elaniku kohta. Praegune tase on 95,6 ja nakatumite arv kasvab kiiresti. Saksamaal kutsutakse inimesi üles vältima reisimist lihavõtete ajal, kuna see võib nakatumiste arvu veelgi tõsta.

Koroona möllab juba Prantsusmaal, kus pandi kuuks ajaks lukku Pariis ja seda ümbritsev piirkond ning riigi põhjaosa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,400 korda, 1 külastust täna)