Rootsi kroonprintsessil ja tema abikaasal on koroona

Rootsi kuningakoda andis teada, et kroonprintsess Victiorial ja tema abikaasal Danielil on tuvastatud koroonaga nakatumine.

Nad tunnevad end suhteliselt hästi ja haigusnähud on leebed. 43-aastane Victoria ja 47-aastane Daniel lasid testi teha kolmapäeval, kui Victoria tundis end haiglaselt. Terve pere jäi koheselt karantiini.

Tulemused saabusid täna neljapäeval ja ka Danielil avaldusid haigusnähud. Danieli haigusnähud on leebemad kui Victorial.

Kuningakoja esindaja ütles väljaandele Expressen, et Victoria pole viimasel ajal kokku puutunud oma ema ja isa, 74-aastase kuningas Carl Gustavi ja 77-aastase kuninganna Silviaga. Kuningas sai koos kaasaga koroonavaktsiini jaanuaris.

Victoria, Daniel ning nende lapsed Estelle ja Oscar on nüüd karantiinis kodus Haga lossis. Kõik on kodus ja lapsed kooli ei lähe. Kroonprintsess ütles, et see on raske aasta kõigi jaoks ja mõjutab ka lapsi. Lapsed aga tunnevad end hästi.

Rootsis on koroonaga nakatumisi olnud palju enam kui Soomes. Rootsis on koroona tagajärjel surnud ligi 13 000 inimest, Soomes 783.

Kommentaarid
(Külastatud 510 korda, 1 külastust täna)