Rauma laevatehase koroonakolle üha paisub – kokku 324 nakatumist – hakatakse mõõtma töötajate kehatemperatuuri

Rauma laevatehase koroonakolle üha paisub. Tänase, 2. märtsi 2021 seisuga on tuvastatud 324 nakatumist ehk kolmandik tehase ligi 1000 töötajast.

Uued 54 nakatumist tuvastati neil 214 isikul, keda testiti eile esmaspäeval. Teisti neid, kelle koroonakarantiin oli lõppemas. Kõik töötajad saadeti karantiini paar nädalat tagasi, kui esimesed nakatumised hakkasid välja tulema, vahendab Yle.

Töötajate testimine jätkub käesoleva nädala jooksul ja nakatumisi tuleb ilmselt veel juurde. Rauma laevatehase töötajatest ligi 800 on välismaalased. Nakkus hakkas levima nende töötajate ööbimiskohtades.

Rauma Marine Constructions andis teada, et tahab tootmise käesoleval nädalal uuesti käivitada. Selleks testitakse veel töötajaid käesoleva nädala algul, testimine toimub tehase juures parklas. Testimist oodatakse autos. Pärast testimist sõidetakse autoga tagasi ööbimiskohta ja oodatakse seal tulemust.

Tootmine tehases peatati veebruari lõpus seoses töötajate massilise nakatumisega. Pärast seda suunati 800 töötajat karantiini. Nüüd tehakse testidega kindlaks, et tööle tulevad ainult terved inimesed. Lisaks koroonatestidele hakatakse tehases mõõtma töötajate kehatemperatuuri. Ühtlasi karmistati tehases maski kandmise kohustust, vahendab MTV.

Kommentaarid
(Külastatud 256 korda, 1 külastust täna)