Portugal pikendas kaugtöö kohustust kuni aasta lõpuni

Koroona tõrjumisega häid tulemusi saavutanud Portugal pikendas kaugtöö kohustust kuni käesoleva 2021. aasta lõpuni. Kohustus kehtib nende töötajate kohta, kel on võimalik kaugtööd teha.

Tegemist on valitsuse otsusega, mille eesmärk on minimeerida koroona levikut. Valitsuse otsuse kohaselt on kaugtööd tegevatel töötajatel samad õigused, mis kõigil teistel ja nende töötasu ei tohi vähendada, vahendab Portugal News.

Samuti kehtivad kaugtöö puhul tööaja piirangud ja nõuded töötingimustele, ravi ja tööõnnetuste hüvitised ning toitlustamise soodustused.

Mandatory remote working in place until end of year

By TPN/Lusa, in News, COVID-19, Politics · 26-03-2021 17:10:00 ·0 Comments “The approved decree-law extends, until December 31 2021, the exceptional and transitional measure for reorganising work and minimising the risks of transmitting the infection of the Covid-19 disease within the scope of work relations, notwithstanding the possible additional extension after consultation with social partners”, reads the Council of Ministers’ communiqué.

Kommentaarid
(Külastatud 249 korda, 1 külastust täna)