Õudne lugu: Espoo majaelanikke piinab sarikakaja

Espoos Suurpelto piirkonnas asuvas kortermaja elanikel on saanud juba villand seni tundmatust isikust, kes teeb häda trepikoja lifti.

„Sarikajaka!!! Siin elavad vanurid ja lastega pered, kes VAJAVAD seda lifti! Palun LÕPETA! Oled haige” – sellise kirja jättis üks elanik Klarisentiel asuva maja lifti seinale. Viimase kjuu jooksul on juba neli korda ilmunud lifti haisev ja ebameeldiv üllatus, vahendab MTV.

Kõik algas umbes kuu aega tagasi. Esialgu ilmus väljaheide lifti kahel järjestikusel päeval, siis nüüd esmaspäeval ja neljapäeval. Sarikakaja on tekitanud palju kõneainet ja meelepaha.

Lifti kasutatakse palju, sest majas elavad vanurid ja lastega pered. Lisaks võtab aega, et koristaja tuleks ja lifti puhtaks teeks. Inimesed on kaka sisse astunud ja seda laiali vedanud, seda on sattunud trepikoja uksemattidele.

Inimesed on mõelnud, kas mõni elanik on dementne ja see on juhtunud kogemata. Väljaheite levitamine on aga pannud arvama, et tegevus on sihilik.

Maja haldaja aga ei saa antud olukorras teha muud kui kutsuda koristaja lifti puhastama. Kui keegi tahab nõnda lifti rikkuda, on seda raske ära hoida. Lifti on raske valvurit palgata. Ilmselt on kellelegi vaja rohkem muud abi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,846 korda, 1 külastust täna)