Norras leiti maalihke tagajärjel hukkunud leedu naise surnukeha

Norras leiti kolm kuud peale õnnetust maalihke tagajärjel hukkunud leedu naise surnukeha. Leedu naine Rasa Lasinskienė hukkus eelmisel, 2020. aasta 30. detsembril toimunud maalihkes, mis nõudis kokku 10 inimelu.

Naise abikaasa Ramūnas Lasinskas teatas Leedu meediale, et temaga võeti Norras ühendust. Naine leiti eile esmaspäeval kella 7.30 ajal hommikul. Mees rääkis, et nägi ise õnnetust pealt ja juhtis päästjad õigesse kohta. Enne otsiti naist teisest kohast, aga edutult, vahendab lrt.lt.

Kuigi naise surnukeha pole veel ametlikult tuvastatud, on mees kindel, et see on tema naine Rasa. Mees rääkis varem, et Norra riik pakkus talle psühholoogilist abi ja välismaal elavad leedukad on teda rahaliselt  toetanud. Mees elab praegu koos vanema pojaga.

Kommentaarid
(Külastatud 628 korda, 1 külastust täna)