Kole video: kaks teismelist tüdrukut röövisid auto ja sõitsid omaniku surnuks (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Sotsiaalmeedias lööb laineid video sellest, kuidas kaks teismelist tüdrukut röövisid USA pealinnas Washingtonis auto ning sõitsid omaniku surnuks.

Auto omanik oli 66-aastane Pakistanist pärit kolme lapse isa Mohammad Anwar. Ta oli toidukullerfirma Uber Eats töötaja ja tõi kliendile toitu kohale, kui kaks teismelist tüdrukut, 13- ja 15-aastased röövisid taseri abil temalt auto Honda Accord.

Videos on näha, kuidas auto omanik üritas autosse siseneda peale seda, kui tüdrukud istusid juba autos sees. Mees rippus auto juhiukse küljes, kui auto sõitma hakkas. Ristmikule jõudes keeras auto külje peale ja omanik lendas autost eemale. Videos on näha, kuidas tüdrukud põgenesid külili olevast autost, auto omanik lebas kõnniteel maas. Inimesed ümberringi karjusid: Peatage need tüdrukud, nad üritasid varastada autot!

Anwar viidi küll kiirabiga haiglasse, aga tema elu ei õnnestunud päästa. Tal olid peatrauma ja luumurrud. Tüdrukute nimesid ei avaldatud, kuna nad on alaealised. Anwar kolis Pakistanist USA-sse 2014. aastal ja töötas toidukullerina. Mehel on kolm täiskasvanud last ja neli lapselast, vahendab telekanal WUSA9.

Lugu juhtus teisipäeval, 23. märtsil.

Allolevas videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav:

Kommentaarid
(Külastatud 1,507 korda, 1 külastust täna)