Kanaaridel vägistati migrantide grupi poolt naine, kes läks nendega juttu tegema

Gran Canaria saarel on vahistatud neli kahtlusalust, keda kahtlustatakse 36-aastase naise grupivägistamises läinud reedel. Naine oli läinud meeste käest küsima nende olukorra kohta.

Kahtlusalused migrandid on pärit Põhja-Aafrikast. Juhtum oli Mogani linnas, kus naine jalustas läbi Agua La Perra pargi, vahendab El Periodico.

Pärast vägistamist pöördus naine arsti juurde, pärast mida hakati asja uurima. Hiljem vahistati neli meest vanuses 18-35. Naine elab Kanaaridel, mehed aga olid hiljuti saarele paadiga saabunud. Kannatanu on kas Iirimaalt või Põhjamaadest.

Kohaliku meedia andmetel oli meestele antud algul riigi poolt eluase, aga nad olid sealt välja visatud korrarikkumiste pärast. Pärast seda olid nad end sättinud elama pargis, kust naine läbi jalutas. Naine oli küsinud meestelt, kas ta saab neid kuidagi aidata, mille peale olid mehed ta grupiviisiliselt vägistanud. Mehi kahtlustatakse nii vägistamises kui grupivägistamisele kaasa aitamises.

Cuatro detenidos por una violación grupal en Gran Canaria

La Guardia Civil procedió el lunes a la detención de cuatro jóvenes de origen magrebí por presuntamente violar a una mujer de 36 años en un parque de Puerto Rico, en el municipio de Mogán. A los arrestados se les acusa de una agresión sexual en grupo que supuestamente ocurrió el pasado viernes cuando la víctima,…

Kommentaarid
(Külastatud 1,021 korda, 1 külastust täna)