JÕHKER: Soomes elav eestlane viidi vägisi koroonatesti tegema (lisatud video)

Soomes elav eestlane Merike viidi vägisi koroonatesti tegema. Ta viidi eile 1. märtsil 2021 oma kodust Iisalmist politsei poolt käeraudades vägisi kaasa ja viidi haiglasse, kus tema ninaneelust võeti vägisi PCR-proov, kuigi ta üritas väita, et tal on haigus, mis põhjustab kergesti verejooksu.

Soome poliitik Ossi Tiihonen on pannud asja kohta üles video oma veebi. Videos kurdab ettevõtjana tegutsev naine teda kinni hoidvatele politseinikele, et teda üritatakse tappa.

Merike on jätkuvalt Iisalmi haiglas suletud osakonnas ja teda ei lasta tulema. Ta veetis haiglas voodi külge aheldatuna terve ööpäeva. Käerauad on sooninud randmete sisse sinised vaod. Teda on korduvalt üritatud kägistada.

Merike ütles, et võttis videosse ka politsei tungimise tema koju enne käeraudade panekut, aga politsei võttis tema telefoni ära ja eemaldas selle video. Veebis olev video on filmitud Merikese tütre poolt. Tütar on juhtunust šokis.

Merike oli enda väitel kogu aeg koostööaldis kuni selle juhtumini, aga ta ei tahtnud, et talle tehakse vägisi koroonatest, mis ohustab tema tervist. Test tehti seoses kokkupuutega nakatunuga. Temalt on vastu tahtmist võetud haiglas ka vereproove. Mingeid dokumente talle pole selle kohta antud, politseinikud ega arstid pole end tutvustanud.

Merike on õnneks saanud paluda juriidilist abi. Praeguse info põhjal tehakse kõigi juhtunus osalenud politseinike, arstide ja õdede kohta kuriteoteated. Merikese kehalist puutumatust on rikutud julmal viisil.

Ossi Tiihonen omalt poolt küsib selle peale, kas Nürnbergi seadused on arstidele tuttavad. Need loodi selleks, et inimesi ei saaks meditsiinilistel põhjustel ära kasutada. Kuidas arstid millegi sellisega kaasa läksid?

All on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 20,991 korda, 1 külastust täna)