Inglismaal tahetakse lapsed suvel kooli saata, luuakse juurde uus 5. veerand

Kuivõrd lapsed koroona tõttu talvel koolis käia ei saa, siis on kavas nad saata suvel kooli, selleks luuakse juurde 5. õppeveerand.

Briti haridusminister Gavin Williamson ütles, et suvise veerandi tarbeks lühendatakse suvist koolivaheaega. Õpetajad on aga selle vastu, kuna see tähendab, et lastel on suvel ainult 4 puhkusenädalat praeguse 6 asemel, vahendab Daily Mail.

Seoses koroonakarantiinidega on paljudel õpilastel tekkinud õppimises puudujäägid ning kardetakse, et seda  auku ei suudeta korvata isegi 10 aastaga. Kõige raskemas seisus on need õpilased, kes vajaksid kõige enam abi.

Praegu on Inglismaa koolides 3-4 õppeveerandit, tulevikus võib neid olla viis. Üks õppeveerand on suvel.

Kommentaarid
(Külastatud 280 korda, 1 külastust täna)