Hollandis kasvab vastuseis piirangutele – koroona testimiskeskuse juures oli plahvatus

Hollandis on inimesed üha rahulolematumad karimide koroonapiirangutega. Bovenkarspeli testimiskeskuse juures oli tänase kolmapäeva, 3. märtsi hommikul plahvatus, aga õnneks keegi vigastada ei saanud.

Hollandis kehtib juba üle kuu aja üleriigiline öine liikumiskeeld, mis on toonud kaasa meeleavaldusi üle terve riigi. Hollandis kehtivad karmid piirangud praeguse seisuga 15. märtsini, vahendab Daily Mail.

Covid-19 test centre hit by explosion in Dutch town

Testing centre in Bovenkarspel was hit by explosion which shattered windows Police suspect a deliberate attack after ‘something metal’ exploded at 6.55am It comes weeks after major rioting across the Netherlands over lockdown rules A Covid-19 test centre was hit by an explosion in the Netherlands early today in an area which has suffered a surge in coronavirus cases, as anger grows over the country’s lockdown measures.

Kommentaarid
(Külastatud 334 korda, 1 külastust täna)