Helsingi meeleavaldus: sunniviisiliselt haiglasse viidud eestlanna oli meelsusvang, eestlanna esines kõnega vabadusest

Helsingi meeleavaldusel ütles Soome rahvaaktivist Ossi Tiihonen välja, et sunniviisiliselt haiglasse tervisekontrolli viidud eestlanna Merike Sirelpuu oli meelsusvang.

Eestlanna viidi Tiihoneni väitel vägisi kodust ära ja paigutati vastu tema tahtmist ravile haigla psühhoneuroloogiaosakonda. Seal hoiti teda mitu päeva kinni.

Merike Sirelpuu esines meeleavalduse rahvakoosolekul kõnega vabaduse teemal. Ta ütles, et ametivõimud on hakanud inimeste usaldust kuritarvitama. Ta märkis, et inimestel on vabadus vahetada vaid telekanaleid. Kas lapsed kuuluvad riigile või meile?, küsis Sirelpuu.

Sirelpuu ütles, et juba lapsest peale on öeldud, et erilisus on rikkus, aga nüüd, kui mõelda teistmoodi, siis selle eest karistatakse. Kas liikumiskeeld on vabadus?

Hingamine on inimeste inimõigus, ütles Sirelpuu. Tema sõnul teavad vähesed, mis organismis juhtub, kui kanda pikka aega näo ees maski. Seal on hallituse osakesed ja seened, mis kõik organismi sisenevad, rääkis Sirelpuu.

Sirelpuu ütles, et mingit pandeemiat pole olemas, kuna see on seotud testidega, mis pole usaldusväärsed. Sirelpuu väitel pole testide tegemisel mingeid meditsiinilisi põhjuseid. Samuti pole meditsiiniliselt põhjendatud maskide kasutamine. Samas on kummaline, et meedia pole neile asjaoludele piisavalt tähelepanu juhtinud. Samuti pole räägitud positiivsuse, väljas liikumise ja vitamiinide kasulikkusest, vaid õhutatakse hirmu.

Miks on vaktsiinifirmad vastutusest vabastatud?, küsis Sirelpuu, ja märkis, et seda pole tehtud, kuna ravimifirmade tegevus on hämar. Kokkuvõttes on inimestest tehtud katsejänesed, inimeste tervis tuuakse ohvriks ravimifirmade huvide nimel. Kõik piirangud põhjustavad pankrotte, masendust, enesetappe, alkoholismi ja haigusi.

Sirelpuu ütles, et ühiskond on hakanud võitlema vaenlasega, mida tegelikult pole olemas. Tema väitel aga ei saa võita vaenlast, mida pole olemas.

Sirelpuu märkis, et oleme kõik pärit samast allikast, me peaks kõik koondama oma jõu, et valgus lõpuks võidab. Vihaga ei võideta viha, vägivallaga vägivalda, ütles Sirelpuu. On ainult üks viis, mis kõik võidab ja see on armastus.

Kommentaarid
(Külastatud 2,902 korda, 1 külastust täna)