Hartwall toob turule alkoholivaba longero

Soome legendaarne longerotootja Hartwall toob tarbijate huvides turule alkoholivaba longero.

Jooki Hartwall Original Long Drink peetakse soome rahvusjoogiks, mis toodi turule 1952. aasta Helsingi olümpiamängude ajal. Alkoholivaba longero tehakse samadest toorainetest, mis alkoholiga variant, aga selles pole alkoholi. Lisaks greibimaitselisele alkoholivabale joogile tuleb müügile ingverimaitseline, vahendab MTV.

Lisaks Hartwallile valmistavad longerot Soomes ka Olvi ja Sinebrychoff. Hartwalli jook oli aga esimene. Alkoholivaba longerot on varem tootnud Eesti õlletootja A. Le Coq.

Alkoholivaba longeroga tahetakse tabada praegust trendi, mis on alkovaba. Viimase kahe aasta jooksul on vähendanud oma alkoholi tarbimist neljandik soomlastest. Iga kolmas on hakanud tarbima lahjemaid või alkoholivabu jooke.

Kommentaarid
(Külastatud 489 korda, 1 külastust täna)