Üllatav areng: arvatakse, et Donald Trumpist saab 4. märtsil uuesti USA president

USA-s tegutseva ja president Donald Trumpi toetava Qanoni rühmituse liikmed on veendunud, et Trumpist saab tänavu 4. märtsil uuesti USA president.

Qanoni rühmituse arvates juhib maailma satanistlike pedofiilide võrgustik, kelle vastu võitlema on saadetud Donald Trump.

Seni pole aga Qanoni prognoosid täitunud. Nad uskusid näiteks viimase hetkeni, et Trump kukutab nn süvariigi ja jätkab võimul pärast jaanuarikuist ametisse nimetamist. Nii aga ei läinud.

Uus kuupäev on seotud uue vandenõuteooriaga. Nimelt usutakse, et USA-s jõustus 1871. aastal seadus, millega riik muudeti salaja Londoni linna allasutuseks. Arvatakse, et kõik presidendid peale Ulysses S. Granti on olnud ebaseaduslikud. Lisaks arvatakse, et USA-d on juhtinud kamp ärimehi alates 1933. aastast, mil riik loobus nn kullastandardist. Teooria järgi vabanetakse sellest 4. märtsil. Samal, 1933. aastal nimelt nihutati presidendi ametisse astumise päev 4. märtsilt 20. jaanuarile.

Qanoni toetajad usuvad, et tänavu 4. märtsil taastatakse algne vabariik ja Donald Trumpist saab sel päeval USA 19. seaduslik president. Indu on andnud Trumpi viimase aja kõned, milles ta on väljendanud valmisolekut võitlust jätkata.

Me tuleme tagasi, ühel või teisel moel, märkis Trump oma lahkumiskõnes Joe Bideni ametisse astumise päeval.

Kommentaarid
(Külastatud 1,933 korda, 1 külastust täna)