Tuliset ideat makuuhuoneeseen – villit vinkit top 9!

Kiinnostavatko sinua aistillisuus ja uudet kokemukset? Olitpa revittelyä rakastava sinkku tai parisuhdeseksin piristyksestä haaveileva, löydät tältä top 9 -listalta varmasti ainakin pari tilanteeseesi sopivaa vinkkiä. Yllätä deittisi omaperäisillä ideoilla jo tänään!

1. Lähetä villi viesti

Aloita tunnelman virittely hyvissä ajoin, ja muista deittiäsi tuhmalla viestillä työpäivän lomassa. Voit vaikka kertoa, mitä haluaisit myöhemmin puuhata, tai muistella deittisi kanssa tapahtuneita seikkailuja. Rohkeimmat liittävät mukaan kuvia, tai pyytävät deitiltä pikaista, toimiston vessassa napsaistua kännykkäkuvaa…

2. Vie treffit seuraavalle tasolle

Älä jumitu joka kerta vanhaan kunnon leffailtaan tai pelkkään ulkona syömiseen, treffit voi ihan hyvin järjestää vaikka kylpylään, hiihtoladulle tai pakohuoneeseen. Muutama adrenaliinipiikki tai hyvän mielen hormoneja liikkeelle saava treeni saa olon virittyneeksi, minkä jälkeen on hyvä jatkaa rentoutumisen merkeissä.

3. Nauti kaikilla aisteilla

Sekä keho että mieli reagoivat monenlaisiin aistimuksiin, joten ota käyttöön koko arsenaali. Käytä tuoksuja ja musiikkia tunnelman luomiseen, ja kokeile mitä deittisi tykkää jääpaloista tai höyhenen sivelystä iholla. Voit myös ryhtyä kermavaahtoon, öljyyn tai hunajaan erikoistuneeksi kuumaksi kokiksi tai sivellintä taidokkaasti käyttäväksi taiteilijaksi. 

4. Kielletyt alueet

Aistitoiminnot terävöittyvät myös silloin, jos yksi niistä blokataan täysin. Kokeile silmien päälle sidottua huivia, suukapulaa tai käsien sitomista. Totuttujen tapojen jäädessä sivuun, koko keho herää tutkimaan uusia keinoja ja tuntemuksia.

5. Hifistele leluilla

Yllätä deittisi tuhmalla lahjalla! Aikuisten leluja löytyy tätä nykyä joka makuun, suloisista värikkäistä ja pienikokoisista stimulaattoreista tai kiihottimista aina jämerämpiin välineisiin saakka. Sinä tunnet kumppanisi, joten osaat valita juuri teidän tarkoituksiinne sopivat lelut. Esimerkiksi Lovebuddyn valikoimista löytyy leikkiä varten monenlaisia välineitä.

6. Unohda sänky

Unohda sänky ja vie yhteinen tuokio keittiöön, olohuoneen sohvalle tai suihkuun. Tai järjestä todellinen kodin esittelykierros, jonka aikana jokaisessa huoneessa tapahtuu erilaisia asioita. Voit myös tehdä sängystä ruokapöydän, ja valmistaa “naked sushi” -aterian, jonka aikana sinä tai deittisi ovat tarjoiluastioita.

7. Hanki hotellihuone

Jos arkinen olo ei väisty kotioloissa, varaa hotelliyö tai -viikonloppu vaikka naapurikorttelista! Tärkeintä on, että yhteistä aikaa ei tällä kertaa käytetä lainkaan arkisiin askareisiin, vaan omaan ja deitin tai kumppanin hemmotteluun. Kylpekää, hierokaa toisianne ja nauttikaa ateriat hotellihuoneessa.

8. Räväytä asuvalinnalla

Mieti deittisi mielenkiinnon kohteita – onko hän kiinnostunut tietynkaltaisista tv-sarjoista, elokuvista, videopeleistä tai harrastuksista? Minkälaista inspiraatiota ne voisivat tarjota treffipukeutumista, yhteisiä leikkejä tai vaikka pienimuotoista valokuvaussessiota varten? Jo pienikin yksityiskohta voi olla kiinnostava, etenkin jos valitset toisen mielenkiintoa herättelevän asusteen, joka tarjoaa samalla sinulle viettelevää oloa.

9. Kokeile paastoa

Kyllä, paasto voi olla hyvä idea erityisesti silloin, jos parisuhteen kipinä on päässyt hiipumaan mutta mukavaa läheisyyttä on edelleen. Kokeilkaa vaikka viikon tai parin paastoa niin, että kosketuksia, sanoja ja lähellä oloa saa olla, mutta vain yhdessä sovittuun rajaan saakka. Tämänkaltaisen paaston vaikutuksena voi olla se, että kahden viikon kuluttua ette pysty pitämään näppejänne erossa toisistanne! Kieltäminen on toisinaan tehokas houkutin, eikä tämän paaston rikkominen aiheuta muuta kuin hyvää, tai vielä parempaa oloa.

Kommentaarid
(Külastatud 258 korda, 1 külastust täna)