Soomes oli kelgumäel raske õnnetus, 7-aastane laps viidi haiglasse

Eilne vastlapäev möödus Helsingi pere jaoks kurvalt, kuna Malminkartano kelgumäel sõitis grupp noorukeid otsa 7-aastasele lapsele.

Pere oli juba lahkumas kelgumäelt, kui laps tahtis teha veel mõned sõidud. See sõit aga jäi talve viimaseks, kuna väike poiss lahkus mäelt rangluu murruga, vahendab Iltalehti.

7-aastane poiss lasi Stiga kelguga mäest alla, aga kukkus peale hüpet mäe allosas. Poiss jooksis oma Stiga kelgule järgi ja mäe peal olnud väiksemad lapsed said aru, et nüüd peab ootama. Vanemad, paarikümneaastased noorukid aga otsustasid just siis laskuma hakata.

4-5 täiskasvanut, kes hoidsid teineteisel jalgadest kinni hakkasid mäest laskuma, kui poiss oli veel oma Stiga kelgule järgi minemas. See grupp sõitis poisile otsa. Laps lendas suure hooga õhku.

Veel mäe peal arvati, et laps pääses ehmatusega, aga päeva peale mindi lastehaiglasse, kus selgus, et murdunud oli rangluu. Nüüd on käsi kuu aega sidemes. Laps on õnnetu, et ei saa sõpradega suusavaheajal välja minna.

Lapse isa väitel ei saanud noored olukorra tõsidusest aru. Üks palus isa käest andeks, aga mitte lapse käest. Ülejäänud lahkusid kiiresti.

Noorukite gruppi kuulusid kaks meest, kellest üks oli habemega. Grupis oli ka paar naist. Pereisas kavatseb teha asja kohta kuriteoteate. Isa väitel ei tohi nii vastutustundetult mäest alla lasta. Kui keegi asja pealt nägi, võib anda teada politseile.

Perheenisän järkytys pulkkamäessä: aikuisjoukko jyräsi 7-vuotiaan sairaalakuntoon – “Lensi siinä ihan ilmaan”

Vielä pulkkamäessä perhe luuli, että tapahtumasta selvittiin säikähdyksellä. Perheenisä haluaisi tavoittaa nuoret aikuiset, jotka laskivat hänen poikansa päälle. Laskiaissunnuntain pulkanlasku päättyi helsinkiläisen Tomi Flycktin ja hänen perheensä kannalta ikävissä merkeissä Helsingin Malminkartanon täyttömäen pulkkamäessä, kun joukko nuoria aikuisia laski seitsemänvuotiaan päälle. Flyckt oli jo perheensä kanssa lähdössä pulkkamäestä, pojan kanssa oli sovittu “vielä viimeiset laskut”.

Kommentaarid
(Külastatud 1,519 korda, 1 külastust täna)