Soomes hukkus raskes liiklusõnnetuses kaks inimest

Soome põhjaosas hukkus täna esmaspäeva pealelõunal kella 14 ajal liiklusõnnetuses kaks inimest, 1972. ja 2000. aastal sündinud, kes polnud kohalikud.

Oulu suunas sõitnud sõiduauto oli põrganud esialgu vastu veokit ja siis vastu bussi. Hukkunud isikud olid sõiduautos, vahendab Helsingin Sanomat.

Veok oli hakanud sõidusuunas tegema parempööret, kui sõiduauto sellele tagant sisse sõitis. Kokkupõrke tulemusel kaldus sõiduauto vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Oulu suunast tulnud bussiga.

Sõiduautos olid juht ja üks reisija, kes mõlemad hukkusid. Bussijuht ja 9 reisijat viidi Kuusamo tervisekeskusse kontrolli. Nad ei saanud raskelt vigastada.

Sündmuskoht oli 20. maanteel ehk Ouluntiel Tavelast lõuna pool. Õnnetuskoht oli ristmiku lähedal. Päästekeskuse info kohaselt oli seal halb nähtavus seoses lumesajuga.

Onnettomuudet | Kaksi kuoli liikenneonnettomuudessa Kuusamossa: henkilöauto törmäsi ensin kuorma-autoon ja sen jälkeen linja-autoon

Onnettomuudessa kuolivat vuosina 1972 ja 2000 syntyneet ulkopaikkakuntalaiset, jotka matkustivat henkilöautossa. Kaksi ihmistä kuoli maanantaina kahden aikaan iltapäivällä sattuneessa liikenneonnettomuudessa Kuusamossa, kertoo Oulun poliisilaitos. Oulun suuntaan ajanut henkilöauto törmäsi kulkusuunnassaan oikealle kääntymässä olleen kuorma-auton perään. Henkilöauto ajautui törmäyksen seurauksena vastaantulevien kaistalle, jossa se törmäsi Oulun suunnasta tulleeseen linja-autoon.

Kommentaarid
(Külastatud 541 korda, 1 külastust täna)