Soome peaminister on ajakirja Time esikaanel

Soome peaminister Sanna Marin on USA mõjuka ajakirja Time värske numbri esikaanel kui üks 2021. aasta tuleviku tegijaid poliitikas.

Marinit on kiidetud eelkõige seetõttu, et värskelt ametipostile asununa 2020. aasta alguses suutis ta haarata kiiresti ohjad ja riigis koroonaviiruse leviku kontrolli alla saada. Praegu on Soome nakatumiste tase üks madalamaid Euroopas.

Tähelepanuväärne on ka see, et Marinist on artikli kirjutanud Erna Solberg, kes on Norra peaminister.

2021 TIME100 Next: Sanna Marin

I have yet to meet Sanna Marin in person, because the COVID-19 pandemic has thwarted our tradition of Nordic leaders meeting regularly. Instead of meeting face-to-face, we have kick-started our vision of being digital front runners and met online.

Kommentaarid
(Külastatud 1,031 korda, 1 külastust täna)