Prognoos: normaalsem, karmide piiranguteta elu võib taastuda järgmisel kevadel

Normaalsem ja ilma karmide piiranguteta elu võib taastuda järgmise, 2022. aasta kevadel, ütles Briti epidemioloog, professor Neil Ferguson.

Fergusoni sõnul saab avada käesoleva aasta suvel söögikohad, poed ja koolid. Samuti võib lubada õues kuni 6 inimesega kohtumisi, vahendab Daily Mail.

Teadlane ütles, et ta loodab, et järgmisel kevadel on võimalik naasta normaalsema elu juurde. Professor ütles, et ta loodab, et vaktsiinid toimivad ka koroona mutatsioonide peal ning võitlust koroonaga pole vaja enam uuesti otsast alustada. Ta ütles, et on vähetõenäoline, et tuleb selline viiruse tüvi, mille peale vaktsiin ei hakka.

Professor insists we will be ‘back to normal by this time next year’

Professor Neil Hayward says he is hopeful lockdown could be lifted for good Scientist known as ‘Professor Lockdown’ is hopeful schools can return in Feb Says he is hopeful life will return to normal by this time next year The scientist whose modelling led to the first draconian restrictions said he is ‘hopeful’ this will be the final national lockdown.

Kommentaarid
(Külastatud 1,191 korda, 1 külastust täna)