Politsei palub infot Vantaal tegutseva liputaja kohta, näitas lastele suguelundit

Ida-Uusimaa politseijaoskond palub infot seni tundmatu mehe kohta, keda kahtlustatakse Vantaal Kivistö linnaosas Kenraalinpuisto piirkonnas oma suguelundi näitamises kolmele 10-aastasele lapsele.

Juhtum oli politsei info kohaselt kolmapäeval, 17. veebruaril kella 14.40-15.00 vahelisel ajal.

Kahtlusalune on ligi 40-aastane keskmise kehaehitusega mees, kellel on sinised silmad ja heledad juuksed. Juhtunu ajal oli tal seljas tume jope, tumedad püksid, mingi torusall või müts ning kõrge säärega Salomoni jalatsid.

Asja uuritakse kui lapse seksuaalset ärakasutamist ja avalikus kohas seksuaalselt siivutus olekus viibimist. Vihjed palutakse saata veebiaadressil rek3.ita-uusimaa(at)poliisi.fi või telefonil numbrile +358 295 430 291.

Kommentaarid
(Külastatud 165 korda, 1 külastust täna)