Oulu peretragöödia: ema surmas kaks last varastatud ravimitega

Oulu politsei andmetel pandi kahtlusalused laste mõrvad toime ravimitega. Varasemast on teada, et teos kahtlustatav keskealine naine oli elukutselt meedik.

Naine, põhikooli lõpuklassides käinud laps ja lasteaiaealine laps kuulutati kadunuks 23. jaanuaril. Pärast seda leidis Oulu hotelli töötaja esmaspäeval hotellitoast kolm surnukeha. Tegemist oli kadunud isikutega, vahendab Iltalehti.

Esialgsetel andmetel oli naine surmanud kõigepealt vanema, siis noorema lapse ja lõpuks iseenda. Tapmised pandi toime ravimite abil. Ohvritel polnud väliseid vägivalla tundemärke.

Politsei andmetel varastas naine ravimid oma töökohast. Kahtlusalusel oli juurdepääs ravimilattu. Politsei kahtlustab naist ka varguses ja narkokuriteos.

Juhtumiga pole seotud enam kõrvalisi isikuid. Motiiv on veel selgitamisel aga see on seotud pereema isiklike asjadega. Kahtlusalusele emale süüdistust esitada ei saa, kuna ta on surnud.

Politsei ei avaldanud, kas lapsed tapeti une pealt või ärkvel olles ning seda, mis ravimit kasutati. Öeldud on vaid niipalju, et tegemist oli narkootiliste ainetega. Need on näiteks kesknärvisüsteemi mõjutavad ained nagu morfiin ja metadoon.

Oulun perhetragedia: Äiti surmasi kaksi lastaan varastetuilla lääkkeillä

Poliisi vahvistaa Iltalehden tiedot äidin sairaanhoitajan oikeuksista. Oulun poliisi kertoo, että muhoslaisessa perheessä tapahtuneet epäillyt lapsimurhat tehtiin lääkkeillä. Iltalehti kertoi aiemmin, että teosta epäillyllä keski-ikäisellä naisella oli sairaanhoitajan ammattioikeudet. Poliisi vahvistaa asian tiedotteessaan. Nainen, yläkouluikäinen lapsi ja tarhaikäinen lapsi ilmoitettiin kadonneeksi lauantaina 23. tammikuuta. Seuraavana maanantaina oululaisen hotellin työntekijä löysi eräästä huoneesta kolme vainajaa.

Kommentaarid
(Külastatud 664 korda, 1 külastust täna)