Naine, kel kasvavad vuntsid ja suured kulmud keeldub neid raseerimast, kuna saab meestelt rohkem tähelepanu

31-aastane Taanis Kopenhaagenis elav Eldina Jaganjac keeldub raseerimast oma vuntse ja suuri kulme, kuna nõnda väldib petlikku muljet endast ja kokkuvõttes saab meestelt rohkem tähelepanu.

Samas aga on naine saanud palju kriitikat teistelt naistelt, kes soovivad, et ta oma „liigsed” karvad eemaldaks. Naine aga lõpetas sellele vaatamata oma karvade kitkumise eelmisel, 2020. aastal ja tunneb end palju paremini, vahendab Daily Mail.

Konsultandina töötav naine rääkis, et ei tunne end nüüd vähem naisena. Samas aitab tema tegelik välimus eemale peletada need, kes poleks nagunii temast sellisena huvitatud.

Naine räägib, et kasvas üles väikses kohas, kus kõik pidid olema „nii nagu peab”. Kui ta sai vanemaks, siis valmistas talle tuska asjaolu, et naised peavad oma välimusega palju enam tegelema ja selle peale palju rohkem aega ja raha kulutama kui mehed.

Kui mõni mees ooma vuntse ja kulmusid ei raseeri, ei pane seda keegi pahaks. Naine tunnistab, et tundis end algul vuntside ja kulmudega ebamugavalt ja seetõttu raseeris neid, aga kui loobus sellest, siis tunneb end palju vabamalt. Ta ei pööra enam tähelepanu sellele, mida teised temast arvavad ning positiivse poole pealt on hakanud mehed talle palju enam tähelepanu pöörama kui varem.

Woman refuses to shave off her moustache or unibrow

Eldina Jaganjac, 31, refuses to pluck her upper lip or between her eyebrows She was frustrated by the fact that women are expected to remove body hair The tutor, from Copenhagan, Denmark, decided to stop plucking in March 2020 Eldina doesn’t care what she looks like or what other people

Kommentaarid
(Külastatud 2,210 korda, 1 külastust täna)